Powered by Smartsupp
Od 9.2.2025 do 14.2.2025 mám dovolenou. Všechny objednávky přijaté v tomto termínu budou odeslány až v týdnu od 17.2.2025.

KAROB BIO, 200 g

eliminace
Značka: Natu
65 Kč 32,50 Kč / 100 g
Skladem

Svou chutí i využitím je podobný kakau. Oproti kakau má nižší energetickou hodnotu a příjemně nasládlou chuť.

Detailní informace

kvalita
KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ
U nás koupíte jedině potraviny, které mají jednoduché složení s kvalitními surovinami.
Vše pro AIP dietu na jednom místě.
JEDNODUCHÉ NAKUPOVÁNÍ
Jsme první a jediný e-shop s kompletním sortimentem pro AIP dietu.
provsechny
E-SHOP (NEJEN) PRO AIP
Naše kvalitní potraviny, které jsou převážně v bio kvalitě, ocení každý - i když se nestravuje podle pravidel AIP.
Široký sortiment
ŠIROKÝ SORTIMENT
Sortiment pro Vás neustále rozšiřujeme. Pokud u nás nenaleznete, to co právě hledáte - neváhejte nás kontaktovat.

Detailní popis produktu

Karob neboli rohovník též přezdívaný jako svatojánský chléb byl tradiční a velmi oblíbenou surovinou používanou ve starověkém Římě a Řecku. Chuťově je velmi podobný kakau a je vhodný jako jeho náhrada. Oproti kakau má karob přirozeně sladkou chuť a asi o třetinu menší kalorickou hodnotu díky nižšímu obsahu tuku. Má vyšší obsah sacharidů než kakao, takže se nemusí zbytečně doslazovat. Náš karobový prášek je v organické BIO kvalitě. Zpracovává se velmi šetrným způsobem a neobsahuje geneticky modifikované složky GMO.

Použití: dávkujte karob dle vlastního uvážení. Používejte v podobném množství jako kakao. Karob může sloužit jako náhrada kakaa i kávy. Smíchejte např. 10–20 g karobového prášku s vodou nebo třeba s kokosovým mlékem (150–200 ml) a vznikne vám lahodný nápoj. Můžete libovolně přidávat do smoothie, do kaše nebo do těsta při pečení.

 

Dle nařízení Komise (EU) č. 1924/2006, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení při označování potravin je povoleno použít pouze zdravotní tvrzení posouzená Evropským vědeckým poradním orgánem (EFSA), který hodnotil účinky potravin a živin na naše zdraví.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: