Powered by Smartsupp
Od 9.2.2025 do 14.2.2025 mám dovolenou. Všechny objednávky přijaté v tomto termínu budou odeslány až v týdnu od 17.2.2025.

CHIPSY Z MALANGY, 100 g

Novinka znovuzařazování
59 Kč 59 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné

Jemně solené chipsy z malangy.

Detailní informace

kvalita
KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ
U nás koupíte jedině potraviny, které mají jednoduché složení s kvalitními surovinami.
Vše pro AIP dietu na jednom místě.
JEDNODUCHÉ NAKUPOVÁNÍ
Jsme první a jediný e-shop s kompletním sortimentem pro AIP dietu.
provsechny
E-SHOP (NEJEN) PRO AIP
Naše kvalitní potraviny, které jsou převážně v bio kvalitě, ocení každý - i když se nestravuje podle pravidel AIP.
Široký sortiment
ŠIROKÝ SORTIMENT
Sortiment pro Vás neustále rozšiřujeme. Pokud u nás nenaleznete, to co právě hledáte - neváhejte nás kontaktovat.

Detailní popis produktu

Ochutnejte netradiční chipsy z kořene malangy. Malanquitas jsou jemně solené mořskou solí a smažené na slunečnicovém oleji. 

Malanga je důležitou součástí jídelníčku v zemích Jižní a Střední Ameriky - je vysoce výživná a nabízí škálu základních vitamínů a minerálních látek. Je dobrým zdrojem sacharidů a vlákniny. Obsahuje antioxidační sloučeniny a fytonutrienty, které pomáhají v boji proti volným radikálům a podporují celkové zdraví. 

V tradičním inkaherbáři se můžete dočíst: 

Vláknina obsažená v malanze může podporovat zdravé trávení a předcházet gastrointestinálním problémům, jako je zácpa. Kromě toho může obsah draslíku pomáhat regulovat krevní tlak a podporovat zdraví kardiovaskulárního systému. Malanga má také nízký obsah tuku a cholesterolu, takže je zdravou volbou pro ty, kteří si chtějí udržet zdravou váhu a zdravé srdce.

 

Dle nařízení Komise (EU) č. 1924/2006, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení při označování potravin je povoleno použít pouze zdravotní tvrzení posouzená Evropským vědeckým poradním orgánem (EFSA), který hodnotil účinky potravin a živin na naše zdraví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: